Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 gelbe Paprika, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Öl, neutral
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Paprika edelsüß
- 150 g Milch
- 10 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 schöne Blätter beiseitegelegt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabisuppe
45 min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45 min
Paprikacremesuppe
20 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 Min
Erbsen-Curry-Suppe
40 Min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Suppe für Verliebte
30 min
Paprikasuppe bicolor
1h
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50min