Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Laubfrösche
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 ¾ TL Salz
-
24 - 36
Blätter Blattspinat, frisch, große Blätter
nebo 12 Blätter Mangold, große Blätter - 1 altbackenes Brötchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Salami, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Butter
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 20 g Senf
- 1 Ei
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 400 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
Sauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 800 g Tomaten, geschält
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2735 kJ / 651 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelsalat Badische Art
6 godz.
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 Min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1 Std.
Spätzlesuppe
3h
Sauerbratenragout
49 Std.
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Saure Kartoffelrädle
1 godz. 5 min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1 Std.
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1 Std. 20 Min