Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Kalbsschnitzel (à 200 g), quer geviertelt
- Pfeffer
- 12 Scheiben Parmaschinken
- 12 Salbeiblätter
- 1 rote Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- Salz
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 6 EL Öl
- 600 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Gemüsebrühe, flüssig
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2049 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3sa 15 dk
Schweinefilet Asia
1h 15 min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1h 15 min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 godz. 10 min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 Min
Kalbstafelspitz
50 Min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2 Std.
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min