Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Kalbsschnitzel (à 200 g), quer geviertelt
- Pfeffer
- 12 Scheiben Parmaschinken
- 12 Salbeiblätter
- 1 rote Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 2 cm breiten Stücken
- Salz
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 6 EL Öl
- 600 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Gemüsebrühe, flüssig
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2049 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Schweinefilet Asia
1 godz. 15 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Rinderhüfte mit Gemüse
40 Min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Schweinefilet alla Toscana
50 Min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55 Min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9óra
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Lasagne al forno
2 godz. 10 min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min