Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů třešní, vypeckovaných
- 3 polévkovou lžíci bramborového škrobu, např. Solamylu
- 500 gramů růžového vína
- 30 gramů třtinového cukru
- ½ vanilkového lusku, vyškrábaná semínka i lusk
- 1 skořice, celá
- 50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 2 polévkové lžíce mandlových lupínků
- 4 polévkové lžíce zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špagety s chřestovou omáčkou
55 min
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Medovo-dýňové perníčky
1h 45 min
Opilý čokoládový mousse
1h 30 min
Třešňový džem
35 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Bramborovo-dýňová kaše
35 min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4 Std.
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1h 45 min
Zelené polévkové koření
5 Min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3 Std. 15 Min
Dýňový cheesecake se skořicí
1h 30 min