
Zařízení & příslušenství
Třešňový krém s růžovým vínem
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porcí
Suroviny
-
třešní vypeckovaných400 gramů
-
bramborového škrobu např. Solamylu3 polévkovou lžíci
-
růžového vína500 gramů
-
třtinového cukru30 gramů
-
vanilkového lusku vyškrábaná semínka i lusk½
-
skořice, celá1
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané50 gramů
-
mandlových lupínků2 polévkové lžíce
-
zakysané smetany4 polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
152 kcal /
638 kJ
Protein
1.8 g
Tuk
2 g
Sacharidy
23.5 g
Vláknina
2.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sezónní speciality
12 recept
Česká republika
Česká republika