Zařízení & příslušenství
Třešňový krém s růžovým vínem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů třešní vypeckovaných
-
3 polévkovou lžíci bramborového škrobu např. Solamylu
-
500 gramů růžového vína
-
30 gramů třtinového cukru
-
½ vanilkového lusku vyškrábaná semínka i lusk
-
1 skořice, celá
-
50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
2 polévkové lžíce mandlových lupínků
-
4 polévkové lžíce zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Loupání zázvoru (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min.
Smetanový tvaroh
3hod.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Vanilkový kešu jogurt
16hod.
Kokosový jogurt (veganský)
12hod. 25min.
Sůl z jehličí
5min.
Směs divokého koření
10min.
Amarantová mouka
5min.
Sladce pikantní ořechy
20min.
Špaldové cantuccini
2hod.
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20min.
Chytré ořechové mlsání
20min.