Zařízení & příslušenství
Třešňový krém s růžovým vínem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů třešní vypeckovaných
-
3 polévkovou lžíci bramborového škrobu např. Solamylu
-
500 gramů růžového vína
-
30 gramů třtinového cukru
-
½ vanilkového lusku vyškrábaná semínka i lusk
-
1 skořice, celá
-
50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
2 polévkové lžíce mandlových lupínků
-
4 polévkové lžíce zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Středomořský domácí chléb v květináči
2hod. 45min.
Frankfurtské bylinkové pesto
10min.
Pâté z hub
1hod. 25min.
Ostružinové želé
1hod.
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12hod.
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2hod. 40min.
Třešňovo-jablečný džem
1hod.
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3hod.
Brusinkové kuličky s kešu a mandlemi
15min.
Kakaovo-kávové mandle
30min.