Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů třešní, vypeckovaných
- 3 polévkovou lžíci bramborového škrobu, např. Solamylu
- 500 gramů růžového vína
- 30 gramů třtinového cukru
- ½ vanilkového lusku, vyškrábaná semínka i lusk
- 1 skořice, celá
- 50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 2 polévkové lžíce mandlových lupínků
- 4 polévkové lžíce zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Sezamové pesto
10min
Pomerančové hrudky s mákem
2h 20min
Máslo s lískovými oříšky
1h 30min
Ricottové obláčky v malinové omáčce
55 Min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 Min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Rebarborovo-jahodový nápoj
45min
Malinový sekt
1h 30min
Sůl z jehličí
5min