Zařízení & příslušenství
Třešňový krém s růžovým vínem
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porcí
Suroviny
-
400 gramů třešní vypeckovaných
-
3 polévkovou lžíci bramborového škrobu např. Solamylu
-
500 gramů růžového vína
-
30 gramů třtinového cukru
-
½ vanilkového lusku vyškrábaná semínka i lusk
-
1 skořice, celá
-
50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
2 polévkové lžíce mandlových lupínků
-
4 polévkové lžíce zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.8 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
23.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tuňákové kuličky
30 Min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2 Std. 5 Min
Pizza z bramborového těsta (bez lepku)
8 Std.
Galetka s třešněmi
1 Std. 25 Min
Simnel dort s 11 apoštoly
3 Std.
Cukr jablko-skořice
5 Min
Pralinky s mandlovým likérem
1 Std.
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45 Min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2 Std. 20 Min
Mangové čatní
1 Std.
Červené pesto
5 Min