Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 kardamomových lusků
- 2 čajové lžičky koriandrových semínek
- 2 čajové lžičky celého kmínu
- 2 čajové lžičky hřebíčku
- 3 polévkové lžíce jalovcových kuliček
- 1 ½ polévkové lžíce nového koření
- 2 čajové lžičky černého pepře, celého
- 2 čajové lžičky hořčičných semínek
- 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
- 2 čajové lžičky šalvějových lístků, sušených
- 1 čajovou lžičku mleté skořice
- 6 bobkových listů
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 935 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italský velikonoční chléb
3 Std. 50 Min
Paštikové penízky
1 Std. 15 Min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
Ninguna valoración
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 godz. 45 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Ninguna valoración
Olivová tapenáda
5 min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55 Min
Ovar s křenem
2h 15 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min