Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 kardamomových lusků
- 2 čajové lžičky koriandrových semínek
- 2 čajové lžičky celého kmínu
- 2 čajové lžičky hřebíčku
- 3 polévkové lžíce jalovcových kuliček
- 1 ½ polévkové lžíce nového koření
- 2 čajové lžičky černého pepře, celého
- 2 čajové lžičky hořčičných semínek
- 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
- 2 čajové lžičky šalvějových lístků, sušených
- 1 čajovou lžičku mleté skořice
- 6 bobkových listů
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 935 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 Min
Hrušky v červeném víně
Keine Bewertungen
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40 Min
Máslo s lískovými oříšky
1h 30 min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Lyonský salám
12h
Kachní paštika s olivami
Keine Bewertungen
Brusinkové čatní
25 min
Odpalované těsto
50min