Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
nebo 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Munder Safranrisotto
45min
Käse-Speck-Tortilla
50min
Rizi Bizi
35min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Chili con Cervelat
1h
Risotto Bolognese
45min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30min
Kürbis-Tagliolini
1h 20min
Peperoni-Risotto
35min