
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 632 kcal / 2644 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min