Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Risotto milanese
30 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Munder Safranrisotto
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min