Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Munder Safranrisotto
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Crevettencurry
35 Min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Züri-Gschnätzlets
50 menit
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1j
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min