
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g Petersilie, frisch Blättcher abgezupft
- 2 Zweige Thymian, frisch Blättcher abgezupft
- 50 g Zwieback in Stücken
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 250 g Fenchelknolle in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Rüebli in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Stangensellerie in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Zweige Thymian, frisch
- 300 g Salsiccia in Scheiben (1 cm) (volitelně)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Balsamico Creme
- 50 g Butter in Stücken
- 350 g weisse Bohnen, aus der Dose abgetropft, abgespült
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 663 kcal / 2775 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1376 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Minestrone mit Kichererbsen
40min
Gemüse-Korma
55min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Linsen- und Bohnensuppe
40min
Randen-Dinkel-Risotto
35min
Champignon-Kartoffeleintopf
1hod.
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1hod. 15min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Linsen-Tomateneintopf
1hod. 30min