Ravioli burro e salvia

4.7 34 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a tocchetti
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di bietole, le foglie
    250 g
  • di spinaci baby freschi
    250 g
  • di sale
    5 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di ricotta fresca, ben scolata
    250 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Pasta fresca
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Terminare la preparazione
  • di burro
    50 g
  • foglie di salvia fresca
    6

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 502.7 kcal / 2103.2 kJ
Protein 20.7 g
Tuk 26.8 g
Sacharidy 45.3 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 12.2 g
Sodík 711.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...