
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 250 g di spinaci baby freschi
- 250 g di bietole, le foglie
- 5 g di sale
- 100 g di cipolla a pezzi
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 502.7 kcal / 2103.2 kJ
- Protein
- 20.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Sodík
- 711.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini al tartufo
45min
Ravioli tricolore
1hod. 45min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Olive all'ascolana
55min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1hod. 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Crespelle ai formaggi
2hod. 30min
Ravioli di ricotta
2hod.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2hod. 30min
Sgabei
3hod.
Ravioli ricotta e spinaci
10hod.