Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 250 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 12171 kJ / 2909 kcal
- Protein
- 117.5 g
- Sacharidy
- 261.2 g
- Tuk
- 151.3 g
- Vláknina
- 16.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1 godz. 20 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Ravioli ricotta e spinaci
10óra
Ravioli di ricotta
2h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli lucani
1h
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1h 5min