Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 250 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 12171 kJ / 2909 kcal
- Protein
- 117.5 g
- Sacharidy
- 261.2 g
- Tuk
- 151.3 g
- Vláknina
- 16.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1h
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Tortellini in brodo
1h 20min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Ravioli tricolore
1h 45min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Fettuccine all'abruzzese
1h