Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pour la pâte à pizza
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau
- 250 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Pour le pesto
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de parmesan, en cubes
- 20 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais (1 gros bouquet)
- 1 pincée de sel
- 100 g d'huile d'olive
Pour la garniture
- 1 poire, coupée en fines lamelles
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2986 kJ / 714 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Pizza aux pommes et au brie
1 godz. 45 min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55 dk
Focaccia poire et gorgonzola
2h 20min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 Std. 10 Min
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25 min
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 dk
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Tatin d'oignons au thym
2h
Pommes de terre farcies au pesto
45 dk
Pizza aux sardines
3h
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min