Kompatibilní verze
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Mousse à l'avocat
15min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Rillettes de poisson blanc
55min
Gaspacho de betterave
10 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Verrines de betterave au crabe
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min