Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 135 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, épépiné
- 20 g de gingembre frais
- 1 c. à café de pâte de miso
- 10 g d'huile de tournesol
- 50 g de saké
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 200 g de blancs de poireau, taillés en julienne
- 100 g de mirin
- 20 g de vinaigre de riz
- 600 g d'eau
- 180 g de crème de coco
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de nouilles de blé chinoises
- 2 c. à café d'algues wakamé en flocons
- 20 g de beurre
- 12 noix de saint-jacques
- 12 feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1369 kJ / 326 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 15.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté périgourdin
48 Std.
Cotriade
1h
Crêpes suzette
35min
Paupiette de sole
50min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2 godz.
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30 min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Turbot sauce salsa
40 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min