Zařízení & příslušenství
辣炒風味蝦
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
番茄醬60 克
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco)10 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
糖10 克
-
油1 茶匙
-
洋蔥 (約200克),切塊½ 顆
-
草蝦仁 去腸泥16 隻
-
紅甜椒 (約150克),切塊½ 顆
-
秋葵 去蒂頭,切段4 條
-
辣椒粉1 茶匙
-
蔥 (volitelně) 切蔥花,裝飾用1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan