Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (0.5 cm)
- 300 g di riso Carnaroli
- 30 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 92.5 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Risotto carote e bacon
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto rosmarino e speck
25 min