Kompatibilní verze
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 73.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè alla crema di ricotta
2h 30 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pan di Spagna
1h
Pan di Spagna
1u. 50min
Torta Saint Honoré
5h 50min
Crema chiboust
1h
Crema mousseline
1h
Crêpes al radicchio e carciofi
1u. 50min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.