Kompatibilní verze
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 73.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Pasta choux
2 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Bignè con crema pasticcera
3h
Pan di Spagna
1h
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Crema chiboust
1h
Crema diplomatica
30 Min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min