Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti e la bacca
- 250 g di latte
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di burro a temperatura ambiente
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di liquore all'arancia
Terminare la preparazione
- 75 g di frutta candita mista a tocchetti
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 821 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 12.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Tartellette con crema al limone
4hod.
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4hod.
Pasta di mandorle
1h 30min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4hod.
Canestrelli al profumo di vaniglia
1h 20min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min