
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 80 g di zucchero
- 3 uova
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti e la bacca
- 250 g di latte
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 35 g di burro a temperatura ambiente
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 35 g di liquore all'arancia
Terminare la preparazione
- 75 g di frutta candita mista a tocchetti
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 197 kcal / 821 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli tricolore
1hod. 45min
Torta snow globe (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
6hod.
Pasta choux
2hod.
Cigni alla crema diplomatica
2hod.
Pasta Choux
2hod.
Cannoli alla crema Chantilly
1hod. 5min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2hod. 30min
Bignè con crema al pistacchio
3hod.
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Krapfen con crema pasticcera
4hod. 20min
Bignè con crema pasticcera
3hod.