Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte

Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte

3.7 26 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 5hod.
8 porzioni

Suroviny

Chiffon cake alla vaniglia
  • uova
    6
  • di cremor tartaro (8 g)
    1 bustina
  • farina tipo 00
    300 g
  • di zucchero
    300 g
  • stecche di vaniglia i semini
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio di semi di girasole
    120 g
  • di acqua
    170 g
  • di Rum bianco al cocco
    30 g
  • di lievito in polvere per dolci (1 bustina)
    16 g
Crema al latte
  • di zucchero
    80 g
  • stecca di vaniglia i semini
    ½
  • di latte intero
    500 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • uova (da 60 g circa)
    2
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    150 g
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 596.8 kcal / 2497 kJ
Protein 9.9 g
Tuk 21.1 g
Sacharidy 91.2 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 76.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...