Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chiffon cake alla vaniglia
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 16 g di lievito in polvere per dolci (1 bustina)
Crema al latte
- 80 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova (da 60 g circa)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2497 kJ / 596.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 91.2 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 76.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min
Glassa al cioccolato
20min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Crema mousseline
1h
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake
4h