Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chiffon cake alla vaniglia
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 2 stecche di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 170 g di acqua
- 30 g di Rum bianco al cocco
- 16 g di lievito in polvere per dolci (1 bustina)
Crema al latte
- 80 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di latte intero
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova (da 60 g circa)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2497 kJ / 596.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 91.2 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 76.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Pan di Spagna
1h
Pasta biscotto
1h
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Crema mousseline
1h
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake
4 Std.