
Zařízení & příslušenství
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
545.4 kcal /
2290.6 kJ
Protein
36.6 g
Tuk
33.9 g
Sacharidy
21.4 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
20.6 g
Sodík
753.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in a Flash
91 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland