Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
TM6 TM5

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 (96 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g hot water
  • 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • olive oil, for greasing
  • 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 2 eschalots
  • 50 g unsalted butter
  • 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
  • 50 g white wine
  • 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
  • 200 g thickened cream
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2290.6 kJ / 545.4 kcal
Protein
36.6 g
Sacharidy
21.4 g
Tuk
33.9 g
Nasycený tuk
20.6 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
753.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty