Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 753.3 mg
Alternativní recepty
White fish and lemon risotto
30 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Steamed fish with green mash
50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min