Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 109 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • hot water
    500 g
  • potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
    4
  • olive oil for greasing
  • firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • eschalots
    2
  • unsalted butter
    50 g
  • leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)
    300 g
  • white wine
    50 g
  • gluten free cornflour (see Tips)
    1 tsp
  • thickened cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
    2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 753.3 mg
Protein 36.6 g
Kalorie 2290.6 kJ / 545.4 kcal
Tuk 33.9 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 20.6 g
Sacharidy 21.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...