Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 867.8 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30min
Spiced lamb pie
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Filo spinach slice
55 min
Crab briks
55 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Salmon en croute
50min
Fish pie
1 godz. 15 min
Spinach and feta galette
1h 50min