Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 100 g Schweineleber, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)
- 450 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)
- 20 g Zwiebeln
- 30 g Cocktailtomaten
- 1050 g Wasser, warm
- 100 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 3136 kJ / 749 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 70 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2024 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40min
Grobe Streichwurst
13h
Leberreis
35 Min
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Weisser Leberkäse
14h 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Knoblauchgrundstock
1h
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min
Powidl
8h