Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
nebo 300 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebeln (volitelně)
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1557 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Kochsalami
20h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Leberkäse Torte
14 godz. 40 min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min