Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
nebo 300 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebeln (volitelně)
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1557 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Kochsalami
20u. 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Knoblauchgrundstock
1 Std.
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Powidl
8h