Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout

Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout

4.4 163 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
4 Portionen

Suroviny

  • Hartkäse (z.B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    2 - 3 Stängel
    2 - 3 Stängel Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft
  • Grünkern
    250 g
  • Wasser
    750 g
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Kräutersalz etwas mehr zum Abschmecken
    2 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    4 TL
    2 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Petersilienwurzeln, Pastinaken), in Stücken
    450 - 500 g
  • Zwiebeln halbiert
    180 g
  • Ingwer, gemahlen
    ½ TL
  • Honig (volitelně)
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 14 g
Kalorie 1690 kJ / 403 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 12 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...