Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Schalotte
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 4 Eier
- 50 g Quark, 20% Fett
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen (5 mm)
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Linsen-Moussaka
2h 20min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 min
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30 min
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1h
Hirsepuffer
1 Std. 10 Min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min
Quinoa-Giersch-Gratin
1h
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1h 40 min