Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Schalotte
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 4 Eier
- 50 g Quark, 20% Fett
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen (5 mm)
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1h 40min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 godz. 5 min
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 Std.
Linsen-Moussaka
2 Std. 20 Min
Linsenschnitten
1 Std.
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 Min
Grünkern-Frikadellen
50 Min
Walnuss-Pilz-Patties
30 Min