Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)

Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)

4.4 115 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • frische Pilze (z.B. braune Champignongs, Steinpilze), halbiert
    300 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    5 Stängel
  • Zwiebeln geviertelt
    270 g
  • vegane Margarine in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    180 g
  • Öl zum Braten
  • Sojadrink
    200 g
  • Oregano, getrocknet nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Semmelwürfel (vegan)
    250 g
  • Maisstärke
    20 g
  • frischer Kren in Scheiben (5 mm)
    40 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 Spritzer
  • Wasser
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
    1 TL
  • vegane Sahne (z.B. Sojasahne)
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 3248 kJ / 776 kcal
Tuk 60 g
Vláknina 11.7 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...