Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 370 g Zwiebeln, halbiert
- 3 EL Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Tofu, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Semmelwürfel, vegan
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Haferdrink
- 250 g Belugalinsen
- 800 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 - 2 EL Weißweinessig, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2283 kJ / 546 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.8 g
Alternativní recepty
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 Std. 20 Min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40 Min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1 Std. 40 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 Std. 45 Min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 Min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 Std. 20 Min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.