
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 370 g Zwiebeln halbiert
- 3 EL Öl etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Tofu, geräuchert in Würfeln (5 mm)
- 200 g Semmelwürfel vegan
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Haferdrink
- 250 g Belugalinsen
- 800 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 - 2 EL Weißweinessig nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 546 kcal / 2283 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 10.8 g
Alternativní recepty
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1hod.
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8hod. 30min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1hod.
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1hod. 20min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1hod. 40min
Veganes Wiener Saftgulasch
1hod.
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1hod. 25min
Soja-Bolognese
40min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1hod. 10min