Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 598 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Hot Sauce
40min
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1h 15 min
Bohnendip mit Chiliöl
45min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30 min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 Min
Manhattan
10 min
Asia Vinaigrette
5 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Zitronen-Hummus-Nocken
45min