
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 142 kcal / 598 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Bouillabaisse
1hod. 25min
Mandelsahne (vegan)
Žádné hodnocení
Ligurischer Cocktail
10min
Mai Tai
10min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Paradeiser-Chili-Sauce
1hod.
Pfirsich-Curry-Chutney
1hod.
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1hod. 15min
Rote Currypaste
10min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4hod. 50min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13hod. 20min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min