Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Salz, unjodiert
- 2 EL Koriandersamen, ganz
- 18 Stück Bird's Eye Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 2 Stück Habanero Chilis, frisch (siehe Tipp), entkernt, halbiert
- 500 g reife Paradeiser, halbiert
- 400 g roter Spitzpaprika, in Stücken
- 100 - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Knoblauchzehen
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 40 g Sonnenblumenöl
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Tamarindenmark (siehe Variante)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 598 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1h 30min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30 Min
Oliventapenade mit Walnüssen
40 λεπτ.
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
15u.
Kimchi
74 godz. 15 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Rotes Curry mit Ente
1h 10min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 godz.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min