Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
nebo 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (volitelně)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15p
Steirische Fischsulz
7h
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 godz. 10 min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Wacholderbutter
5 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Feigensenf
55min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 Std. 20 Min
Apfelkren
40min
Lachstatar auf Avocadomus
15p