
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Butter kalt
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 120 g Lauch in Ringen
- 300 g rote Paprika in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 100 g Fenchel in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
- 75 g Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
- 2 - 3 Safranfäden
- 5 - 10 g Weinessig
- 600 - 700 g Fischfilets ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
- ¼ TL Salz (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 547 kcal / 2289 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorsch-Curry
35min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1hod. 5min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1hod.
Coq au vin
3hod.
Karpfengulasch
55min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Bouillabaisse
1hod. 25min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1hod. 15min
Asiatisches Schmorfleisch
2hod. 30min
Zandergulasch
45min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min