Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Butter, kalt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Ringen
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 100 g Fenchel, in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
- 75 g Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
- 2 - 3 Safranfäden
- 5 - 10 g Weinessig
- 600 - 700 g Fischfilets, ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
- ¼ TL Salz (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Zandergulasch
45 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1h 30 min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Coq au vin
3h
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Karpfengulasch
55 min
Dorsch-Curry
35min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40 min