Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Butter, kalt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Ringen
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 100 g Fenchel, in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
- 75 g Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
- 2 - 3 Safranfäden
- 5 - 10 g Weinessig
- 600 - 700 g Fischfilets, ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
- ¼ TL Salz (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorsch-Curry
35min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Coq au vin
3h
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15min
Schöpsernes
1h
Karpfengulasch
55min
Bouillabaisse
1h 25min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Vietnamesische Beef Pho
1h 45 min
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1h 40min