Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
Zweiglein Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
nebo 10 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - 1 rote Chili, frisch, entkernt, in Stücken (je nach Schärfe)
- 2 Selleriestangen, in Stücken (ca. 100 g)
- 15 g Olivenöl und etwas mehr
- 1 gelber Paprika, in Stücken
- 400 g stückige Paradeiser, aus der Dose
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 3 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 600 g Garnelen, roh, geschält (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Butter, kalt, in Stücken (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1312 mg
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Tobago Fisch-Hotpot
40min
Yakisoba mit Shrimps
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Garnelen Bhuna
30min
Garnelen-Eintopf
45min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Jambalaya
30min