
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino in Stücken
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 318 kcal / 1333 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Tintenfischringe aglio e olio
1hod. 20min
Muscheln und Wolfsbarsch
1hod.
Tintenfischsauce
40min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7hod. 10min
Penne mit Muscheln
1hod. 5min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1hod. 5min
Gambas Piri-Piri
25min