Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1333 kJ / 318 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit Tintenfisch
40 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Tintenfischsauce
40 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min