Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri Sauce
- 100 g natives Olivenöl extra
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen und zarte Stängel
- 10 - 12 Basilikumblätter, frisch
- 10 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 frische rote Chilischote, halbiert, entkernt (z. B. Jalapeño)
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Rotweinessig
Steaks und Fertigstellung
- 4 Paradeiser
- Rucola, nach Geschmack
- 3 Rib-Eye Steaks (ca. 600 g, vom Rostbraten), ca. 3 cm dick
- 4 Pitabrote (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3464 kJ / 826 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2j
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Schweinerippchen auf mexikanische Art mit würziger Tomatensalsa
50min
Chicken-Ceasar-Salad
2j
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3j