Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 - 10 Stängel Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 10 Stängel Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Rapsöl
- 500 g Christophene (siehe Tipp), der Länge nach geviertelt, den Samen und das faserige Fruchtfleisch um den Samen entfernt, in Stücken
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält in Stücken
- 7 - 10 Stängel Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 650 - 700 g Wasser, nach gewünschter Konsistenz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Saiblingsfilet, geräuchert
- 200 g Kokosmilch
- 10 g weißer Balsamico-Essig
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Klare Steinpilzsuppe
30min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Marokkanische Bohnensuppe
45min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 Std.
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 godz.
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Sizilianische Brotsuppe
30min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45min
Erbsen-Crèmesuppe
40min