Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 40 g Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zweige Estragon, abgezupft
- 10 g Kerbel, ohne Stiele
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Rosmarinnadeln
- 200 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
- 5 g Zitronenschale (z.B. 1 Pck. geriebene Zitronenschale von Dr. Oetker)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 6681 kJ / 1596 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 171 g
Alternativní recepty
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Salsa Verde
10min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Tapenade
5 Min
Saibling mit Artischocken
40min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Schwarze Linguine
45min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min