![Merluza al vapor con crema de ajo y jerez Merluza al vapor con crema de ajo y jerez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1BFC9ED-3533-4ED8-95A0-BBA469ADDB88/Derivates/26a830d1-b2d7-40d0-815d-a14a6d033706.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 12 - 15 dientes de ajo
- 100 g de apio en trozos (2-3 cm)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 4 lomos de merluza frescos (de aprox. 200 g) salpimentados
- 100 g de vino de Jerez seco
- 150 g de fumet de pescado
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1311 kJ / 313 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Trucha al vapor con crema de brócoli
40 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min