Merluza al vapor con crema de ajo y jerez

Merluza al vapor con crema de ajo y jerez

4.7 861 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
4 raciones

Suroviny

  • de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
    50 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
    50 g
  • de zanahoria en rodajas
    50 g
  • de apio en trozos (2-3 cm)
    100 g
  • dientes de ajo
    12 - 15
  • de lomos de merluza fresca (4 lomos) salpimentados
    800 g
  • de vino de Jerez seco
    100 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de fumet de pescado
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 313 kcal / 1311 kJ
Protein 36.4 g
Tuk 16.6 g
Sacharidy 4.1 g
Vláknina 1.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...