Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 12 - 15 dientes de ajo
- 100 g de apio en trozos (2-3 cm)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 4 lomos de merluza frescos (de aprox. 200 g) salpimentados
- 100 g de vino de Jerez seco
- 150 g de fumet de pescado
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1311 kJ / 313 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Merluza al cava
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Lubina con salsa de trufa
40min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min