
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 100 g de apio en trozos (2-3 cm)
- 12 - 15 dientes de ajo
- 800 g de lomos de merluza fresca (4 lomos) salpimentados
- 100 g de vino de Jerez seco
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de fumet de pescado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 313 kcal / 1311 kJ
- Protein
- 36.4 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1 Std.
Merluza al cava
1 Std.
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min