Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de tomates pera maduros
- 400 g de melón piel de sapo maduro (y 200 g más en dados para servir)
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en trozos
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca
nebo 1 diente de ajo (sin germen) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 200 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 677.1 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de melón
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de albaricoques
1h 15 min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de zanahorias
10min