Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de tomates pera maduros
- 400 g de melón piel de sapo maduro (y 200 g más en dados para servir)
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolleta en trozos
-
1
trozo de raíz de jengibre fresca
nebo 1 diente de ajo (sin germen) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 200 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 677.1 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15 min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Gazpacho de albaricoques
1 Std. 15 Min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de remolacha
10min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Gazpacho de zanahorias
10min
Gazpacho de manzana verde
10min