Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de puerro en rodajas
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 250 g de calabacín en trozos
- 350 g de judías verdes frescas en trozos
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
1
pastilla de caldo de verduras
nebo 1 cucharadita de sal - 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 508 kJ / 122 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 10.45 g
- Vláknina
- 3.25 g
Alternativní recepty
Crema de calabaza
45min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de guisantes
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de judías blancas y verduras
30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de calabaza
45min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min