Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 - 200 g de pimientos del piquillo en conserva, en tiras de 1 cm
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ - 1 cucharadita de comino molido
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 180 g de atún en aceite, escurrido y desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 303.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Garbanzos con verduras y arroz
45 Min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 Min