![Garbanzos con tomate, piquillos y atún Garbanzos con tomate, piquillos y atún](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D3ACDF9-FAE4-491A-B449-8C3573C94151/Derivates/8b60a555-4224-4186-9237-8052d47a249d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 - 200 g de pimientos del piquillo en conserva, en tiras de 1 cm
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ - 1 cucharadita de comino molido
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 180 g de atún en aceite, escurrido y desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 303.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 мин.
Asadillo de judías verdes
40min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 мин.
Patatas guisadas con champiñones
45min
Alubias con tomate y cúrcuma
30min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Garbanzos con chistorra
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Alubias con bacalao
30min
Judías pintas con verduras
35min