
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de cebolleta cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para dorar los solomillos)
- 10 g de maicena
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 1 cucharada de mostaza a la antigua
- 700 - 800 g de solomillo de cerdo ibérico (1-2 solomillos) cortado en tacos y salpimentado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 271 kcal / 1133 kJ
- Protein
- 26.9 g
- Tuk
- 16.65 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Pollo con almendras
20min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Pollo a la mostaza
30min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Alitas de pollo con salsa de soja, miel y limón
1hod. 10min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min