Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de cebolla en cuartos
- 150 g de zanahoria en trozos
- 80 g de tallos de apio en trozos
- 150 g de nabo en trozos
- 500 g de carne de cordero deshuesada para guisar (en trozos de 1 cm)
- 80 g de cebada perlada
- 1000 g caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 hojas de laurel secas
- 100 g de guisantes congelados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 14.4 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30min
Lentejas con tomate y acelgas
30min
Sopa de pollo asiática
45min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1h
Sopa de judías rojas
35min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min.
Sopa de pollo y arroz
1h
Okras con tomate (Argelia)
30min