Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 5 g frischer Ingwer, geschält, in Stücken
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (5 cm)
- 700 g Kürbisfleisch, ggf. geschält, in Stücken (5cm)
- 20 g Sonnenblumenöl
- ¼ TL Zucker
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 Msp. Piment, gemahlen
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Paprikapulver, geräuchert
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ½ Bio-Orange
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- 650 g Wasser
- 10 g Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 984 kJ / 235 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 899 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 godz. 30 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Krautfleckerl
40 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Krautsuppe
55 Min