Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter

Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter

3.8 197 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    1000 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Spinat, frisch in groben Streifen
    300 g
  • Topfen, 20% Fett (am besten Ziegentopfen)
    250 g
  • Eidotter
    2
  • Weizenmehl, griffig
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    120 g
  • gemischte, getrocknete Kräuter (Bergkräuter siehe Tipp)
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 16 g
Kalorie 2077 kJ / 496 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 25 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...