
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 200 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (3 cm)
- 300 g Spinat, frisch in groben Streifen
- 250 g Topfen, 20% Fett (am besten Ziegentopfen)
- 2 Eidotter
- 100 g Weizenmehl, griffig
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 120 g Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL gemischte, getrocknete Kräuter (Bergkräuter siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 496 kcal / 2077 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1hod. 15min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1hod.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1hod. 5min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1hod. 5min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1hod.
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Tiroler Kasnock’n
1hod.