
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ziegenfrischkäsemousse
- 6 Gelatineblätter
- 4 - 5 Stängel frischer Thymian Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frisches Basilikum Blättchen abgezupft
- 100 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Gin
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 200 g Magertopfen
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 Prise gemahlener Kardamom
Erdbeer-Pfefferchutney
- 400 g frische Erdbeeren geviertelt, etwas mehr zur Dekoration
- 120 g Gelierzucker 2:1
- 120 g rote Zwiebeln geviertelt
- 10 g Öl
- 1 EL eingelegter grüner Pfeffer
- ½ TL frisch gemahlener Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Apfelessig
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 EL Thymian, getrocknet
- ½ TL Ingwerpulver
- ¼ - ½ rote Chilischote, frisch nach Geschmack, entkernt und in feinen Streifen
- 100 g Vogerlsalat
- frischer Thymian Blättchen abgezupft, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 365 kcal / 1529 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1hod. 5min
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1hod. 10min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2hod. 20min
Crème Brûlée
3hod. 10min
Panna Cotta
3hod. 40min
Kürbiskernparfait
5hod. 45min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Sauce Tatare
15min