Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Magertopfen
- 220 - 250 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Verarbeiten
- 50 g Öl, etwas mehr zum Einfeffen
- 1 Ei
- 1 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 12 Stück Marillen, mittelgroß und entsteint
- 1000 g Wasser
- 50 - 70 g Butter
- 150 g Semmelbrösel
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 EL Staubzucker, nach Geschmack, etwas mehr zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1002 kJ / 239 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Marillenknödel
1 godz. 15 min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Marillenmarmelade
35min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Ribiselschnitten
1 godz.