Zařízení & příslušenství
Goan prawn curry
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
805.2 mg
Protein
28.1 g
Kalorie
1747 kJ /
415.8 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
14.1 g
Sacharidy
8.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sri Lankan red beef curry
1hod. 40min.
Lamb saag
1hod. 30min.
Lamb korma
4hod.
Thai red curry paste
15min.
Tarka dal
30min.
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1hod. 15min.
Balti coconut fish curry
50min.
Beef madras
1hod. 30min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Thai green chicken curry
30min.
Bhuna gosht
1hod. 20min.
Coconut fish curry
1hod. 10min.