Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 12 Blätter Wan-Tan-Teig, TK, aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
- 1 Tomate, geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
- 70 g neutrales Öl
- 1 Prise Zucker
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 700 g Wasser
- 15 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3622 kJ / 865 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane Langos
1h 30min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45 min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1u. 50min
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3 Std.
Ravioli alla napoletana
1h
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1 Std. 40 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15 min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min