Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 800 g Kartoffeln, etwa gleich groß, mit Schale
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
-
40
g Kartoffelstärke
nebo 40 g Speisestärke - 1 Ei (Kl. M)
- 4 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g Weißwein
- 200 g Ziegenfrischkäse
-
¼
TL Piment d'Espelette
nebo ¼ TL Cayenne-Pfeffer - 1 Trüffel, frisch (Sommertrüffel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1865 kJ / 444 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Pappardelle mit Lammragout
1h
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Käsefondue
15min