Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 200 g Hartweizengrieß
- ½ TL Zitronenschale
- 2 Prisen Kurkuma
- 90 g Wasser
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Ziegenfrischkäse (siehe Tipp)
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 1 Spritzer Zitronensaft
- Hartweizengrieß zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 50 g Butter, in Stücken
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 TL rosa Pfefferkörner
- ½ TL Zitronenschale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2951 kJ / 705 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1h 15min
Brezen-Salat in der Parmesanschale
1h 30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35 phút
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3hod.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min