Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Wasser
- 15 g Hefe
- 120 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- 450 g Cherry-Tomaten, bunt, gemischt, halbiert
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 - 2 Knoblauchzehen, in Scheiben, nach Geschmack
- 5 - 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft, nach Geschmack
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
-
80
g Manchego Käse, in Stücken
nebo 80 g Parmesan, in Stücken - ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Orangenmarmelade (z. B. bitter)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Antipasti-Calzoni
1 Std. 20 Min
Spanische Kartoffeln
40 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3 Std.
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 Std. 30 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.