Tomatenfocaccia mit Oliven

Tomatenfocaccia mit Oliven

4.5 94 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 Stücke

Suroviny

  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Wasser
    170 g
  • Hefe
    15 g
  • Olivenöl
    120 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Fleur de Sel zum Bestreuen
  • Cherry-Tomaten bunt, gemischt, halbiert
    450 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    60 g
  • Knoblauchzehen in Scheiben, nach Geschmack
    1 - 2
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft, nach Geschmack
    5 - 8
  • Rosmarin abgezupft
    1 - 2 Zweige
  • Oregano abgezupft
    3 Stängel
  • Manchego Käse in Stücken
    80 g
    80 g Parmesan, in Stücken
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Orangenmarmelade (z. B. bitter)
    2 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 6 g
Kalorie 951 kJ / 227 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...