Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¾ TL Salz
- 125 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 - 3 EL Wasser
- 6 Eier (Kl. M)
- 200 g Manchego Käse, in Stücken
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 250 g Datteln, entsteint, in Stücken
- 250 g Schmand
- 1 Bund Frühlingszwiebeln (200 g), in Ringen (5 mm)
- 2 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Peperoni, grün, entkernt, in Stücken
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 80 g Chorizo, in dünnen Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4411 kJ / 1054 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 71 g
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Shepherd's Pie mit Möhrenhaube
1h 15 min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1h 45 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Empanada Gigante
1h 15 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h