Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 100 g Haferflocken, zart
- 6 Prisen Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Wasser
- 500 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (5 mm)
- 3 Eier (Kl. M)
- 150 g Schmand
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
-
3
Prisen Muskatblüte (Macis), gemahlen
nebo 3 Prisen Muskat - 100 g Blauschimmelkäse, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3629 kJ / 866 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 62 g
Alternativní recepty
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min.
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Wirsingtarte
1h 30 min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Porreewähe
1h 15 min.
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30 min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 godz. 20 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min